Vežbe

TAE BO - Kick aerobic

Basic + body sculpting and streching. Odavno je vrlo popularan u svetu, a sada je dostupan i kod nas! Obuhvata izvodjenje ručnih i nožnih tehnika borilačkih veština, kombinovanih u jednostavnim BASIC koreografijama čime se postiže muskulatorni tonus celog tela.

Nastavi sa čitanjem

Mix Aerobic

Vrsta intervalnog treninga koji je sve popularniji. Najrazličitiji oblici vežbi namenjeni sticanju kondicije. Vežbanje ovom vrstom treninga je veoma intenzivno i utrošak kalorija je veći nego kod klasičnog aerobika. 

Nastavi sa čitanjem

Pilates

Metod koji karakteriše kontrola pokreta i koncentracija uma. U središtu pažnje stoji preciznost izvodjenja svake vežbe. Svaka vežba je osmišljena da istegne i ojača mišić koji izvodi kretnju, ''otvarajući'' kretnju u zglobovima i smanjujući napetost u vezivnom tkivu. 

Nastavi sa čitanjem

Samostalne vežbe

S obzirom da u našem klubu treniraju članovi koji imaju određeno vežbačko iskustvo u korišćenju sadržaja kluba, postoji mogućnost samostalnog vežbanja. Svakako naši instruktori su uvek na raspolaganju da svojim savetima pomognu u poboljšanju efekata treniranja.

Fitnes program

Fitness program je posebno kreiran program vežbi koji obezbeđuje komforan i moderan način vežbanja uz nadzor instruktora. Ideja ovog programa je vođenje celog treninga od strane instruktora, ali za više vežbača istovremeno, pri čemu svaki vežbač radi svoj trening.

Nastavi sa čitanjem

Body building

Najpoznatiji termin i direktna asocijacija za teretane. Kao što sam naziv kaže bodybuilding je proces razvijanja mišića kroz kombinaciju treninga sa tegovima, vođenja računa o ishrani, odmoru, vitaminima, itd. Proces izgradnje mišića je vrlo važan segment zdravog i kvalitetnog života.

Nastavi sa čitanjem

Cardio program

Savremeno vežbanje u fitness klubu podrazumeva korišćenje sprava za podsticanje kardio-vaskularnog sistema organizma. Cardio- trening podrazumeva intezivni napor velikih mišićnih grupa u određenom vremenskom periodu.

Nastavi sa čitanjem

Individualni program vežbi

Individualni program podrazumeva način vežbanja sa personalnim trenerom.Rad sa ličnim trenerom,"individualni" ili "personalni" treninzi, vežbanje "jedan na jedan" predstavljaju najkvalitetniji stručni rad koji možete sebi priuštiti.

Nastavi sa čitanjem